Udrensning & detox-kur

Giv din krop en pause med udrensende kost

Lever du et stresset liv i et forurenet miljø, måske med junkfood indimellem når hverdagen bliver for travl?

Så er det et rigtigt godt fif at tage 14 dage med en udrensende kost. Det giver kroppen en pause, hvor den med hjælp fra en kost, der understøtter kroppens naturlige mekanismer, meget bedre kan udrense/fjerne affaldsstofferne. Det, der er hverdag for de fleste danskere giver et miljø, der er belastende for kroppen. Der er f.eks. nogle fødevarer, der er syredannende og faktisk består den almindelig danske mad af mange syredannede fødevarer. Det giver et surt miljø i kroppen og risikoen for sygdomme øges.

Kostvejledningen tager udgangspunkt i syre/base balancen samt en gennemgang af hvad ”energi-mad” er. Med dig hjem får du en 14 dages kostplan indeholdende både morgenmad, frokost og aftensmad samt forslag til mellemmåltider og drikkelse.

Når du følger denne kostplan, vil du med garanti opleve mere energi i hverdagen, forskellige skavanker bliver formindsket og du bliver et gladere menneske.

SE PRISER HER

Detox kost

Kostvejledningen tager udgangspunkt i syre/base balancen og ”energi-mad”. Med denne kostplan, får du mere energi i hverdagen, forskellige skavanker bliver formindsket og du bliver et gladere menneske.

BOOK EN BEHANDLING

Tlf. 20 22 76 73
telefontid mandag til fredag kl. 8.00 – 9.00
E-mail: info@klinikkrop.dk