BLOG

Et blidt alternativ til fysioterapi og kiropraktor

Ved at bruge forskellige blide behandlingsmetoder, hjælper Kranio Sakral Terapi (KST) dig effektivt til at genfinde din kropslige balance, så du igen kan opleve smertefrihed og få mere energi og overskud i dagligdagen.
De behandlingsteknikker, som jeg anvender i Klinik Krop i Listed, er fysisk rettede mod din krop, men har alle den positive sidegevinst at de fremmer et psykisk velbefindende.

Lever du et stresset liv med junkfood når hverdagen bliver for travl? Så giv din krop en pause med udrensende kost. Min 14 dages detox-kostplan tager udgangspunkt i syre/base balancen og indeholder både morgenmad, frokost og aftensmad samt forslag til mellemmåltider og drikkelse.

Klinik Krop tilbyder også behandlinger med Bio-energizer, hvor du blot skal læne dig tilbage, slappe af og nyde et detox fodspa som udrenser affaldsstoffer i din krop.

Jeg har klienter fra hele Bornholm, herunder Rønne, Nexø, Aakirkeby, Hasle, Allinge-Sandvig, Svaneke, Tejn, Gudhjem, Nyker, Snogebæk, Klemensker, Østermarie, Årsdale, Østerlars, Vestermarie og Balka.

PRØV KRANIO SAKRAL TERAPI

ET BLIDT ALTERNATIV TIL FYSIOTERAPI OG KIROPRAKTOR

Book en behandling

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en blid, præcis og effektiv behandling, hvor terapeuten diagnostiserer klientens problematikker, og arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Læs mere

Tlf. 20 22 76 73
telefontid mandag til fredag kl. 8.00 – 9.00
E-mail: info@klinikkrop.dk