Om

Klinik Krop i Listed
Grundlagt: 2010


Hanne Gammelgaard Theilade
Født: 1965

Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom på Suhrs Seminarium i 1996 og har herigennem en basal viden om kroppen og dens funktioner.

Undervisnings- og vejlederdelen herfra har jeg brugt i mit job som vejleder indenfor arbejdsmarkedsområdet. I 10 år har jeg arbejdet med vejledning af ledige. Det har givet mig en solid erfaring i at arbejde med mennesker, som jeg nyder godt af i mit arbejde som behandler.

Jeg har desuden undervist i bl.a. ernæring, efterfødselsgymnastik og andet motion. I 2009 gik jeg i gang med at uddanne mig inden for Kranio Sakral Terapi og Rosenberg Teknik. Jeg deltager løbende i kurser, workshops m.m.

I 2010 startede jeg Klinik Krop i Listed, her er gode parkeringsmuligheder og let at komme til med bus 3 eller 5.

Min holdning, er at smerte er kroppens råb om hjælp. Langt de fleste smerter har vi selv skabt via vores livsstil – brugen af kroppen til sport, vores arbejdsstillinger, den mad vi spiser og den stress vi udsætter os for. Og det vil sige at fortsætter vi vores sædvanlige livvstil, vil smerterne vende tilbage.

Min behandling er en kraftig håndsrækning til enten omlægning eller som smertekompensation for din livsstil – du vælger selv.

Det er ALDRIG for sent at starte.

Siden 2019 er jeg også certificeret hypnotisør/hypnoterapeut og kan tilbyde hypnoterapi mod angst, søvnløshed, fobier, afhængighed, tandlægeskræk mm.

Tlf. 20 22 76 73
telefontid mandag til fredag kl. 8.00 – 9.00
E-mail: info@klinikkrop.dk